Firmaets mand fejrer 20-års jubilæum

  • Forside
  • //
  • Firmaets mand fejrer 20-års jubilæum

Torsdag 1. juli er det præcis 20 år siden, Brian Juhl for første gang satte sig bag rattet i Niels Hansen Transports Scania. Han elsker jobbet, friheden og de kendte rutiner, der er opbygget gennem 20 års kørsel med slagteriaffald.

Da Brian Juhl tilbage i 2001 startede i Niels Hansen Transport, bestod flåden af kun to lastbiler, som han sammen med Niels Hansen, Brian Kjærsgaard og Lars Hansen holdt kørende på de danske landeveje i næsten døgndrift. Siden har meget ændret sig, og vognparken består i dag af 40 lastbiler og godt 50 ansatte, men Brian Juhls arbejdsdag ligner stadig sig selv.

– I alle årene har jeg kørt slagteriaffald for Daka. Nogle ville blive trætte af at køre det samme hver dag, men jeg kan godt lide, at jeg kender min arbejdsdag og alle kunderne. Det rører mig ikke, hvis det er lidt trivielt. Jeg ved, hvad jeg skal, og hvornår jeg har fri, fortæller Brian Juhl, der hver morgen tager cyklen på arbejde fra bopælen i Hedensted.

Brian elsker at køre Scania

Niels Hansen Transports jubilar er rutinernes mand, og det gælder også, når det kommer til køretøjet, hvor Brian Juhl foretrækker at køre Scania.

– Jeg kender Scania lastbilen som min egen bukselomme. De kører godt og har en god komfort. Jeg håber ikke, at de prakker en Volvo på mig. Selvom det også er gode lastbiler, foretrækker jeg bare Scania, og jeg satser på, at jeg får min vilje og får lov til at beholde min Scania, griner Brian Juhl.

NHT er en god arbejdsplads

I de sidste 20 år har vækkeuret ringet kl. 4.15, og det fortsætter det med i de næste mange år, hvis det står til Brian Juhl.

– Niels Hansen Transport er en god arbejdsplads. Der er ikke så meget pjat. De er fine at arbejde for og meget reelle. Vi har et godt kollegaskab, også selvom fællesskabet selvfølgelig ikke er det samme som for 20 år siden, hvor vi kun var fire. Men det er stadig godt, fortæller 46-årige Brian Juhl, der ikke har planer om at skifte førersædet ud med et andet vognmandsfirma.

– Jeg tror simpelthen ikke på, at jeg kan få det bedre andre steder. Jeg har det godt, og jeg glæder mig hver eneste dag til at sætte mig bag rattet i min Scania lastbil. Niels Hansen Transport slipper ikke lige sådan af med mig, siger Brian Juhl med et smil.

Brian Juhl har kone og tre børn. Familien bor i Hedensted.

Del siden:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Vognmand

Har du brug for en solid vognmand til at køre med dit gods? Få løst dine transportopgaver professionelt og til tiden.

Entreprenør

Skal du have kørt materialer fra en grusgrav, jord, affald eller lignende? Få håndteret din entreprenørkørsel stabilt og effektivt.

Krankørsel

Ønsker du en kompetent samarbejdspartner til krankørsel med grabning? Lad os løfte dine opgaver inden for krankørsel.

Trucktrailer

Søger du en erfaren vognmand til trucktrailerkørsel? Få dit gods sikkert frem til den aftalte tid med NHT.

Denne hjemmeside anvender cookies. Du accepterer dette ved at klikke ok eller gå videre.