Vognmandskørsel

Niels Hansen Transport – fleksibel vognmandskørsel

Brug for vognmandskørsel? Med Niels Hansen Transport får du en solid samarbejdspartner, der sikrer, at dit gods kommer sikkert frem og til den aftalte tid. Vi er et erfarent vognmandsfirma med mere end 50 år på de danske veje.

Vores hold af punktlige og dygtige chauffører er rustet til opgaver inden for vognmandskørsel, og den moderne vognpark med 40 biler matcher de fleste virksomheders kørselsbehov. Vores kapacitet sikrer dig fleksibilitet, og at dine transportopgaver hver eneste dag bliver løst stabilt og pålideligt.

Vognmandskørsel som matcher dit behov

Med os som din samarbejdspartner på vognmandskørsel får du en aftale med et transportfirma, som leverer til tiden og transporterer dit gods kompetent. Vi lægger vægt på løbende kontakt og dialog med dig. Målet er, at vi giver dig den bedst mulige service.

Vognmandskørsel over hele Danmark

Niels Hansen Transport har eksisteret som transportfirma siden 1968, og vi har derfor stor erfaring med vognmandskørsel for både store og mindre virksomheder samt private. Vi ligger centralt i Jylland i Løsning mellem Vejle og Horsens. Vores 50 dygtige og kompetente chauffører løser opgaver i hele landet med de 40 biler i vores moderne vognpark.

Walking Floor Trailer

Walking floor trailer – af nogle kaldt Moving floor trailer – er en fleksibel transportløsning. Den er både velegnet til transport af
bulkgods og gods af større volumen på eksempelvis paller. Det bevægelige gulv gør det nemt og hurtigt at aflæsse, da det bevæger godset mod bagenden af traileren.
 
Walking floor trailer vælges især til transport af affald, korn, træ, træflis, glas, papir, tørv og pallevarer, da den er let at læsse og aflæsse, selv hvor aflæsningspladsen er begrænset. Vil du vide mere om vores walking floor trailer eller vores brede udvalg af trailere til ethvert formål, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Derfor skal du vælge Niels Hansen Transport

  • Dit gods kommer sikkert frem og til tiden
  • Vores erfaring med vognmandskørsel er din garanti for en veludført opgave
  • Vognmandskørslen udføres af kompetente og punktlige chauffører
  • Vores moderne vognpark matcher dit behov for kørsel
  • Vi kører vognmandskørsel med mange forskellige typer gods

Har du brug for vognmandskørsel?

Med Niels Hansen Transport som din samarbejdspartner bliver kørslen af dit gods udført af et erfarent og pålideligt vognmandsfirma.

Kontakt
Lars Hansen

Vognmand

Del siden:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Entreprenør

Skal du have kørt materialer fra en grusgrav, jord, affald eller lignende? Få håndteret din entreprenørkørsel stabilt og effektivt.

Krankørsel

Ønsker du en kompetent samarbejdspartner til krankørsel med grabning? Lad os løfte dine opgaver inden for krankørsel.

Trucktrailer

Søger du en erfaren vognmand til trucktrailerkørsel? Få dit gods sikkert frem til den aftalte tid med NHT.

Silotank

Har du behov for silotransport af eksempelvis fødevarer, foder, byggematerialer, granulat, piller og kemikalier?

Denne hjemmeside anvender cookies. Du accepterer dette ved at klikke ok eller gå videre.