Hvem er vi

Fleksible transportløsninger

I Niels Hansen Transport tilbyder vi professionelle transportløsninger. Fra vores domicil i Løsning mellem Vejle og Horsens løser vi opgaver i hele landet. Vores 50 dygtige og kompetente chauffører og en moderne vognpark på 40 lastbiler sikrer, at vi løser din transportopgave effektivt, hurtigt og sikkert til aftalte tid og pris.

Vi har kapaciteten til at kunne tilbyde fleksible transportløsninger og håndtere både store og små opgaver med udgangspunkt i dit behov. I Niels Hansen Transport får du og din virksomhed transportløsninger med fokus på god kundekontakt, dialog og service i top udført af et transportfirma med mere end 50 års erfaring.

Få løst din transportopgave

Vognmandsfirma med mere end 50 års erfaring

Historien om Niels Hansen Transport tager sin begyndelse i 1968, hvor vognmand Niels Hansen starter et vognmandsfirma med blot én lastbil. Allerede fra starten lagde Niels Hansen vægt på værdier som god kundekontakt og det at levere den bedst mulige service til kunderne.

Værdier som stadig gennemsyrer Niels Hansen Transport den dag i dag. Vi vil levere den bedst mulige service og prioriterer god kundekontakt og dialog, ligesom vi lægger stor vægt på at have dygtige og punktlige chauffører, der arbejder under gode og ordnede forhold.

Niels Hansen Transport overtaget af søn og svigersøn

I 1998 begyndte Niels Hansens søn Lars Hansen og svigersønnen Brian Kjærsgaard i firmaet, og de har siden hen overtaget Niels Hansen Transport. Firmaet flyttede i 2016 i nyt domicil i Løsning mellem Horsens og Vejle og er dermed centralt placeret i Jylland.

Vi er medlem af Dansk Transport og Logistik (DTL)

Niels Hansen Transport er medlem af DTL, fordi vi prioriterer vores dygtige medarbejderes arbejdsforhold højt.

DTL

Kontakt
Lars Hansen

Vognmand

Del siden:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Vognmand

Har du brug for en solid vognmand til at køre med dit gods? Få løst dine transportopgaver professionelt og til tiden.

Entreprenør

Skal du have kørt materialer fra en grusgrav, jord, affald eller lignende? Få håndteret din entreprenørkørsel stabilt og effektivt.

Krankørsel

Ønsker du en kompetent samarbejdspartner til krankørsel med grabning? Lad os løfte dine opgaver inden for krankørsel.

Trucktrailer

Søger du en erfaren vognmand til trucktrailerkørsel? Få dit gods sikkert frem til den aftalte tid med NHT.

Denne hjemmeside anvender cookies. Du accepterer dette ved at klikke ok eller gå videre.